Vi har 87 gjestar her no
22
aug 11
Sist oppdatert 02. november 2012

Patrika

Plassering

Landsbyen Patrika er, ølge omreisende og historikere,datert tilbake til 1050. Opphavet til landsbyen er trolig familien Kalamoti som flyttet for å finne et bedre område å bo i, det endte med at de bygde et tårn på toppen av skråningen. Dette kan fremdeles skimtes i dag.

Landsbyen var, i sin tid, en annen av slott-landsbyene som varvanlig på den tiden. Husene formet til sammen en beskyttelses mur, uten vinduer eller dører. I dag står det igjen balkongen i stein og vinduene som var bygget for å følge med piratene.

Det første huset, sammen med den marmoren over dørene, og de to kapellene er noen av attraksjonene i byen. Kapellene hedrer Aghios Nikolaos og Taxiarchi (erke engelen), og var også laget av stein, og var forbundet med husene, slik at de bandt dem sammen.

I tillegg,er det å vandre rundt i Patrika en fantastisk opplevelse på grunn av oldtidsbygningene i stein, de koselige krinkler og kroker med åpne eller lukkede vindusskodder, de flerfargede loftsvinduene i tillegg til overfloden av rekonstruerte vegger hvor det befinner seg populære kunst skatter som søyler og ildsteder.

Landsbyen feirer St. Johns dag 29.August.