Vi har 111 gjestar her no
22
aug 11
Sist oppdatert 26. september 2011

Hvor å spise

Denne seksjonen er spesielt for å forbedre ferien din med de flotteste måltider, og tilbyr deg hva du enn måtte ha sansen for. Smak på det beste av det berømte greske kjøkkenet i en stille og romantisk setting, eller len deg tilbake i en elegant middelhavsatmosfære, mens du nyter en romantisk middag med levende lys.

Nyt et måltid blandt ekte antikker eller ved kysten, gjør ditt valg blandt lokale spesialiteter, og sett pris på den bemerkelsesverdige vennlige servicen.

Om du befinner deg ved havet, marinaen eller et stille og rolig bortgjemt boligområde, vil du finne det perfekte stedet for å nyte ditt måltid. Bryt med sommervarmen i en kjølig hage, stopp innom for lunsj eller middag på landet, og ikke gå glipp av de historiske monumentene, som vil ta pusten fra deg.

Prøv alt det beste igjennom alle de ulike typer stedene, kaffe på fortauskafιer, eller lytt til appetitten og velg mellom en rekke hurtigmatkjeder, restauranter, pizzeriaer eller snackbarer hvor du kan spise hamburger, grillet, kylling eller pizza. Chios vil gjøre det til en opplevelse du aldri vil glemme.

Bon Appetite!